kolmapäev, 20. juuni 2012

Mustikane kohupiimakook



Põhi:

  • 300 g Digestive küpsiseid
  • 100 g võid
Täidis:

  • 600 g kohupiimapastat
  • 200 ml vahukoort
  • 300 g valget šokolaadi
  • 3 suurt peotäit mustikaid
  • 100 g Digestive küpsiseid
Kate:

  • 100 g valget šokolaadi
  • 1 dl hapukoort
  • 2 peotäit mustikaid
Purusta 300 g küpsiseid peeneks ning sega sulatatud võiga. Suru segu lahtikäiva vormi põhja ja aseta külma tahenema.
Sulata 300 g valget šokolaadi ja jäta jahtuma. Püreesta 3 peotäit mustikaid, murra 100 g küpsiseid näppude vahel väikesteks tükkideks ning vahusta koor. Sega omavahel vahukoor, kohupiimapasta, küpsisetükid ja mustikapüree. Nirista juurde jahtunud šokolaad. Vala segu küpsisepõhjale ja sega valmis kolmas kiht. Selleks sulata šokolaad, lase jahtuda. Sega juurde hapukoor ja püreestatud mustikad. Määri segu koogile ja jäta kuni serveerimiseni külma.

Allikas: Andraga kööginurgas



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar