Põhi:
- 300 g Digestive küpsiseid
- 100 g võid
- 600 g kohupiimapastat
- 200 ml vahukoort
- 300 g valget šokolaadi
- 3 suurt peotäit mustikaid
- 100 g Digestive küpsiseid
- 100 g valget šokolaadi
- 1 dl hapukoort
- 2 peotäit mustikaid
Sulata 300 g valget šokolaadi ja jäta jahtuma. Püreesta 3 peotäit mustikaid, murra 100 g küpsiseid näppude vahel väikesteks tükkideks ning vahusta koor. Sega omavahel vahukoor, kohupiimapasta, küpsisetükid ja mustikapüree. Nirista juurde jahtunud šokolaad. Vala segu küpsisepõhjale ja sega valmis kolmas kiht. Selleks sulata šokolaad, lase jahtuda. Sega juurde hapukoor ja püreestatud mustikad. Määri segu koogile ja jäta kuni serveerimiseni külma.
Allikas: Andraga kööginurgas
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar