- 100 g piparkooke
- 400 g maitsestamata toorjuustu
- 2,5 dl suhkrut
- 250 g hapukoort
- 4 dl vahukoort
- 3 tl vanillsuhkrut
- 250 g maasikaid
- 2 sl suhkrut
- 2 sl palsamiäädikat
Vahusta toasoe toorjuust suhkru, vanillsuhkru ja hapukoorega. Sega hulka vahustatud koor. Vala väikestesse vormidesse. Pane neljaks tunniks (veel parem kui üle öö) külmkappi.
Vahetult enne serveerimist puista koogid üle piparkoogipuruga.
Salati tegemiseks sega sektoriteks lõigatud maasikad suhkruga ja kuumuta pannil kõrgel kuumusel mõni minut karamellistumiseni. Lisa palsamiäädikas ja kuumuta veel korra läbi. Kaunista koogid maasikasalatiga või serveeri lisand kausikeses.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar