- 2 dl tatratangu
- 4 dl kanapuljongit
- 2 sl võid
- 700-800 g rullkõrvitsaid
- 2 keskmist sibulat
- Soola ja musta pipart
- 3 dl riivjuustu
- 2,5 dl hapukoort
- 0,5 dl vett
Määri vorm võiga ja tõsta pool tatrasegust vormi põhja. Pane peale pool rullkõrvitsa-sibulasegust ja riputa üle 1 dl riivjuustuga. Tee samad kihid veel üks kord. Küpseta 175-kraadises ahjus 25 minutit.
Allikas: "Toitvad ja tervislikud kõrvitsaroad" - Pille Enden
Seda rooga peab kohe ise ka proovima :)
VastaKustutaTere ka. Ma ei mäletagi kust ma su blogi leidsin, aga olen seda nüüd juba mõni aega jälginud. Ütlemata vahvad üritused sul siin :)