esmaspäev, 7. november 2011

Rullkõrvitsa-tatravorm


  • 2 dl tatratangu
  • 4 dl kanapuljongit
  • 2 sl võid
  • 700-800 g rullkõrvitsaid
  • 2 keskmist sibulat
  • Soola ja musta pipart
  • 3 dl riivjuustu
  • 2,5 dl hapukoort
  • 0,5 dl vett
Keeda tatar puljongis pehmeks. Koori rullkõrvitsad, poolita ja viiluta. Sulata pannil või. Pane sinna rullkõrvitsaviilud ja viilutatud sibul, maitsesta soola ja pipraga ning pruunista segades umbes 7-8 minutit. Sega kausis 1 dl riivjuustu, hapukoor ja 0,5 dl vett. Vala tatrale ja sega läbi.
Määri vorm võiga ja tõsta pool tatrasegust vormi põhja. Pane peale pool rullkõrvitsa-sibulasegust ja riputa üle 1 dl riivjuustuga. Tee samad kihid veel üks kord. Küpseta 175-kraadises ahjus 25 minutit.

Allikas: "Toitvad ja tervislikud kõrvitsaroad" - Pille Enden


1 kommentaar:

  1. Seda rooga peab kohe ise ka proovima :)

    Tere ka. Ma ei mäletagi kust ma su blogi leidsin, aga olen seda nüüd juba mõni aega jälginud. Ütlemata vahvad üritused sul siin :)

    VastaKustuta