teisipäev, 15. november 2011

Kõrvitsapuder


Lihtne ja tervislik kõrvitsa-mannapuder, millele või annab mõnusa maitse. Ei oodanudki, et see puder nii maitsev on.
Seda putru saab teha ka magusana, lisades vaid näpuotsatäie soola ja vastavalt maitsele suhkrut.


Kolmele-neljale
  • 1 kg kõrvitsat (kooritud ja puhasatatud)
  • 2-4 sl võid
  • 4 sl mannat
  • 0,5 sl suhkrut
  • Soola
  • Vajadusel vett
Lõika kõrvitsa viljaliha kuubikuteks ja hauta võiga pehmeks. Hautatud kõrvitsale lisa manna ja keeda pidevalt segades 15 minutit. Maitsesta puder soola ja suhkruga, vajadusel lisa keetmise ajal ka vett.
Serveeri võiga.


Allikas: Nami-nami




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar