neljapäev, 17. november 2011

Krõbedad vahvlid


Hõlpsasti valmistatavad vahvlid, mis on ääretult maitsvad ja krõbedad.
Neid vahvleid on väga lihtne valmistada, kuna taigen on just paraja paksusega - ei liiga vedel ega ka liiga paks, ning mis peamine neid saab rahulikult rulli keerata ja alles jahtudes muutuvad krõbedaks. Osadel vahvlitaigenetel on see viga, et vahvleid peab hästi kiiresti rulli keerama, sest nad muutuvad lihtsalt nii ruttu krõbedaks, kuid selle retsepti järgi tehes pole vaja kiirustada, muidugi peab kohe kuumalt rulli keerama, aga seda saab teha kiirustamata. Teen teinegi kord neid vahvleid.


20 tk
  • 200 g võid
  • 3 muna
  • 2,5 dl suhkrut
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 2 dl jahu
  • 2 dl kartulitärklist
  • 1,5 dl vett
Sulata või ning jahuta. Sega hulka munad, suhkur, vanillsuhkur, jahu, tärklis ja vesi.
Kuumuta vahvliküpsetaja ning küpseta õhukesed krõbedad vahvlid.
Täida näiteks kohupiimakreemi või jäätisega ja serveeri.


Allikas: Kokkama Ragnega





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar