esmaspäev, 6. juuni 2011

Juustu-suitsukalatäidisega quesadillad




Neid maitsvaid suupisteid saab valmistada nii krõbedaid kui ka veidike pehmemaid, minu lemmikuks sai pudisev ja hamba all krõbisev krõbedam quesadilla. Mõnusa praetud tortilla vahele on peidetud imehea suitsukala-majoneesitäidis, milles sulanud juusturibakesed.

  • 2 (täistera)tortillat
  • 100 g puhastatud kuumsuitsukala
  • 2 sl majoneesi (nt Salvesti kerge majonees)
  • 30 g riivitud juustu
  • Praadimiseks võid
  • Peale raputamiseks riivitud juustu

Täidiseks haki suitsukala ning sega see majoneesi ja riivjuustuga.

Krõbe quesadilla:Prae tortilla võisel pannil mõlemalt poolt pruuniks. Tõsta tortilla taldrikule, määri poolele tortillale suitsukalatäidist ning murra keskelt pooleks. Raputa peale riivitud juustu ja lõika sektoriteks. Toimi samamoodi ka teise tortillaga.

Pehmem quesadilla:
Määri poolele tortillale juustu-suitsukalasegu, voldi tortilla pooleks ning prae võisel pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Raputa peale riivitud juustu ning tõsta tortilla taldrikule ja lõika sektoriteks. Toimi samamoodi ka teise tortillaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar