teisipäev, 21. juuni 2011

Šokolaadine ricotta-maius


See ricotta-magustoit valmib vaid mõne minutiga ning sobib hästi nii kiireks magustoiduks kui mõnusaks hommikusöögiks. Kiivide asemel sobivad ka teised marjad ja puuviljad, proovi oma lemmikutega või vali vastavalt hooajale. Suvel plaanin kindlasti seda maiust värskete koduaia maasikatega teha. Kakaopulbrina sobib nii magus kui ka magustamata, olevenalt sellest, kas soovid pigem magusamat või vähemmagusamat maiust. Samuti võid lisada näiteks mandlilaaste, pähkleid, hakitud šokolaadi, kookoshelbeid vms.


  • 250 g ricotta`t
  • 2-3 tl šokolaadivõiet (nt Nussa või Nutella)
  • 2 tl kakaopulbrit
  • 3 kiivit
  • Kaunistuseks šokolaadilaaste
Sega ricotta, pehme šokolaadivõie ja kakaopulber kokku mõnusaks massiks. Tükelda kaks kiivit kahte magustoidupokaali-mõlemasse üks. Tõsta peale kreem ja kaunista allesjäänud kiivi ja šokolaadilaastudega.

Allikas: Naisteleht



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar