Neljale-kuuele
- 60-100 g hapuoblikaid (algses retseptis oli 200 g)
- 6 kartulit
- 1 väike sibul
- 1 sl võid
- 110 g suitsupeekonit või -sinki
- 1 l puljongit
- Näpuotsaga suhkrut
- 3 keedetud muna
- Soola ja pipart
Serveerimiseks:
Haki sibul peeneks ja lõika peekon/sink ribadeks. Kuumuta potis või ning prae selles sibul ja peekon/sink läbi. Lisa kuubikuteks lõigatud kartul, sega ja kuumuta veel mõni minut. Vala peale keev puljong ja lase supil keema tõusta. Haki oblikalehed ja lisa supile. Lisa ka suhkur ning lase supil tasasel tulel keeda, kuni kartul on pehme. Lisa hakitud munad ning maitsesta suppi soovi korral täiendavalt soola ja pipraga. Serveeri kohe, lisades soovi korral igale portsjonile hapukoort.
Allikas: "Supid" - Epp Mihkels
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar