esmaspäev, 16. mai 2011

Naadi-munapuder singi ja juustuga




Selles pudrus sobib kasutada nii suitsujuustu kui ka tavalist juustu - tulemus on mõlemat moodi hea. Suitsuse mekiga ning veniva sulanud juustuga imehea ja toitev munapuder, milles armsad rohelised naaditäpikesed :)

  • 2 muna
  • 1,5 sl majoneesi
  • 20 g toorsuitsusinki (nt Rannamõisa)
  • 20 g (suitsu)juustu
  • 1 sl hakitud naati
  • Soola
  • Pipart
  • Võid
Klopi munad lahti ja sega majoneesiga, maitsesta soola-pipraga. Sega hulka ka hakitud naat ja (suitsu)juustukuubikud.
Sulata pannil või. Tükelda sink ja pruunista kergelt pannil. Vala pannile munasegu ning kuumuta keskmisel kuumusel pidevalt segdes kuni muna on hüübinud. Serveeri värske salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar