esmaspäev, 6. september 2010

Kodune rassolnik veiselihaga


  • 300 g pehmet veiseliha
  • 2 porgandit
  • 2 sibulat
  • 10 cm porrut
  • 2 l vett
  • 1 dl kruupe
  • 4 kartulit
  • 3 marineeritud kurki
  • 1 dl kurgivedelikku
  • 1 puljongikuubik
  • Soola, pipart ja muid meelepäraseid maitseaineid

Tükelda liha ja pruunista pannil kergelt. Haki sibulad, porru ja porgand ning lisa pannile. Sega toiduaineid ja kuumuta kõik korralikult läbi. Pane kuumutatud toidusegu sobiva suurusega potti. Vala peale vajalik kogus vett ja pane pliidile keema. Pese kruubid jooksva vee all või kausis mitu korda läbi. Lisa kruubid ja keeda pool tundi või rohkem. Tükelda kartulid ja lisa supile, kui kruubid on juba peaaegu pehmed. Maitsesta supp soola, pipra ja muude meelepäraste maitseainetega. Kui kartul on pehme, lisa marineeritud kurk ja kurgivedelik ning lase veel mõni minut keeda.

Allikas: Naisteleht

1 kommentaar:

  1. Great Piece!
    Your photo and its’ source have been featured on the World Food Guide website: http://worldfood.guide/photo/rassolnik_1523/

    VastaKustuta