Pehme põhi, rohkelt mustikaid ja hõrgutavalt kreemjas toorjuustutäidis, mis võlub oma siidisuse ja pehmusega.
- 5 dl nisujahu
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 1 sl vanillisuhkrut
- 1,5 dl suhkrut
- 100 g toasooja võid
- 3 muna
- 400 g toasooja maitsestamata toorjuustu
- 3 sl vanillikastmepulbrit (Ekströms)
- 2,5 dl vahukoort
- 1 dl suhkrut
- 8-10 dl mustikaid
Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja suhkrud. Lisa toasoe või ja munad, mikserda ühtlaseks tainaks.
Vooderda ahjuplaat (25 x 35 cm) küpsetuspaberiga ja laota tainas ahjuplaadile. Küpseta ahjus 15 minutit.
Samal ajal sega toorjuust ja vanillikastmepulber kausis. Vahusta koor suhkruga ja sega toorjuustuvahu hulka. Laota eelküpsetatud põhjale. Puista peale ka mustikad ja küpseta veel 20-25 minutit. Lase jahtuda ja puista üle tuhksuhkruga. Lõika ruutudeks.
Allikas: Selveri retseptileht
Oi, need näevad ikka väga isuäratavad välja!
VastaKustuta