- 125 g võid
- 0,5 sl vanillsuhkrut
- 0,5 dl suhkrut
- 250 g lahjat pakikohupiima
- 150 g tumedat šokolaadi
- 15 g võid
Mähi kohupiimakreem mitmes osas toidukile sisse. Rulli ühtlaseks ning kinnita hoolsalt otsad. Lase torukestel korralikult külmikus taheneda, selleks võib kuluda mitu tundi.
Sulata kuuma veevanni kohal või ja šokolaad.
Sulata kuuma veevanni kohal või ja šokolaad.
Lõika küpsetuspaberist kohukese pinnalaotusega sobivad tükid. Määri spaatli või noa abil õhuke kiht sulašokolaadi paberile ning tõsta peale kohupiimarull. Kata šokolaadiga ka selle küljed ja pealispind ning suru paber tihedalt kohupiimarulli külge. Aseta külmikusse tahenema.
Allikas: Oma Maitse (jaanuar 2011)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar