Põhi:
- 3,5 dl nisujahu
- 150 g võid
- 2 munakollast
- 1 tl vett
- Soola
- 4 dl hapukoort
- 1 muna
- 200 g kooritud krevette
- 200 g riivjuustu
- Soola
- Pipart
- Tilli
Sega omavahel toasoe või, nisujahu, sool ja munakollased. Lisa külm vesi ja sega tainas ühtlaseks. Suru 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhjale ja äärtele. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Laota põhjale krevetid, kata hakitud tilliga.
Sega omavahel muna ja hapukoor, lisa sinna riivjuust ning maitsesta soola ja pipraga, kalla põhjale. Küpseta veel 20-30 minutit, kuni pirukas on pealt kaunis kuldpruun.
Allikas: "Stiina kokaraamat"
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar