pühapäev, 18. märts 2012

Krevetipirukas




Põhi:
  • 3,5 dl nisujahu
  • 150 g võid
  • 2 munakollast
  • 1 tl vett
  • Soola
Täidis:
  • 4 dl hapukoort
  • 1 muna
  • 200 g kooritud krevette
  • 200 g riivjuustu
  • Soola
  • Pipart
  • Tilli



Sega omavahel toasoe või, nisujahu, sool ja munakollased. Lisa külm vesi ja sega tainas ühtlaseks. Suru 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhjale ja äärtele. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Laota põhjale krevetid, kata hakitud tilliga.
Sega omavahel muna ja hapukoor, lisa sinna riivjuust ning maitsesta soola ja pipraga, kalla põhjale. Küpseta veel 20-30 minutit, kuni pirukas on pealt kaunis kuldpruun.

Allikas: "Stiina kokaraamat"


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar