pühapäev, 4. september 2011

Sula-šokolaadine müsli




Sellest kogusest tuleb 500-550 g müslit
  • 50 g mett
  • 25 g võid
  • 250 g kaerahelbeid
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 tl kaneeli
  • 50 g banaanilaaste, hakituna
  • 50 g mandleid, hakituna
  • 50 g rosinaid, peeneks hakituna
  • 75 g piimašokolaadi
Sulata pliidil mesi ja või. Sega omavahel kokku kaerahelbed, vanillisuhkur, kaneel, banaanilaastud ja mandlid. Lisa sulatatud mee-segu ning sega korralikult. Aseta müslisegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 170 kraadi juures 20 minutit, vahepeal segu segades, et kõik ühtlaselt küpseks.
Küpsemise ajal murra šokolaad väiksemateks tükkideks ning sulata veevannil.
Ahjust tulnud müslile lisa juurde rosinad ning vala juurde, ise samal ajal segades, sulatatud šokolaad.
Lase jahtuda ning naudi koos piimaga.

Allikas: Kokkama Ragnega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar