Krõbeda juustukattega ja juustuselt veniv hästi hea vormiroog, mis peidab endas ka tuunikala ning mahlast suvikõrvitsat.
Neljale-kuuele
- 400 g penne-pastat
- 2 sl pehmet võid
- 2 sl jahu
- 2,5 dl piima
- 150 g juustu
- 300 g suvikõrvitsat
- 190 g karp tuunikalatükke õlis
- Soola-pipart
Kuumuta ahi 200 kraadini.
Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi ning sega siis juustukastmega. Lisa jämedalt riivitud suvikõrvits ja nõrutatud tuunikalatükid. Maitsesta. Aseta kogu kraam ahjuvormi, puista üle järelejäänud juustuga ning küpseta ahjus grillrežiimil 5 minutit või kuni juust on kenasti kuldne.
Allikas: Rimi retseptileht
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar