Ilus sügisene kollase-valgekirju toitev ja kreemjas puder.
Neljale-kuuele
- 4 dl riisi
- 1,5 l vett
- 400 g kõrvitsat
- 2 sl õli
- Soola
- Musta pipart
- Serveerimiseks murulauku
Mõõda riis keevasse vette. Lisa maitse järgi soola, kuumuta keemiseni ja keera siis tuli väikseks. Hauta 20-30 minutit. Koori samal ajal kõrvits, lõika pisikesteks kuubikuteks. Kuumuta pannil õlis 6-8 minutit ehk kuni kõrvits on pehme ja pruunistunud. Tõsta kõrvits riisi juurde ja sega läbi, maitsesta soola-pipraga. Hauta kaane all veel 5 minutit. Serveerimisel raputa peale hakitud murulauku.
Allikas: "Pudrud hommiku-, lõuna- ja õhtusöögiks" - Pille Enden
tegin ka eelmisel nädalal kõrvitsa-riisi putru. lisasin eelnevalt valmis olnud püreed. ja rosinaid! metsikult mõnus!
VastaKustutaSilja, rosinate lisamine on hea mõte!
VastaKustuta