esmaspäev, 29. november 2010

Odrajahu-jõhvikamuffinid



12 muffinit
  • 2 muna
  • 100 g demerara suhkrut
  • 100 g taluvõid
  • 100 g odrajahu
  • 1/2 tl küpsetuspulbrit
  • 1/2 tl vaniljesuhkrut
  • 200 g jõhvikaid

Vahusta munad suhkruga ja lisa sulatatud või. Sega omavahel kuivained ja lisa ettevaatlikult munavahule. Sega jõhvikad vähese jahuga ning lisa taignale. Tõsta supilusikaga taigen muffinivormidesse ja küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.

2 kommentaari:

  1. proovisin ära! hästi meeldiv üllatus. odrajahu-asjad on mul siukesed rabedad-kuivad tulnud muidu... aga see oli tõesti hea! alguses kahtlesin, kas taigen on ikka piisavalt paks.. aga muffinid tulid väga head! äkki olengi varem lihtsalt jahuga LIIGA liialdanud. ja mul jäi muffinitele selilne pealt kooruv koorik peale, mis oli hästi mõnna... kas Sul ka või mul juhtus see kuidagi?

    VastaKustuta
  2. Silja, mul on hea meel,et Sulle muffinid maitsesid. Mul jäi ka muffinitele mõnus krõbe koorik.

    VastaKustuta