pühapäev, 31. oktoober 2010

Kahe juustuga kõrvitsa-saiasupp




Kuuele-kaheksale
  • 1 porgand
  • 6 suuremat kartulit
  • 1 kg kõrvitsat
  • 1 l vett
  • 2 puljongikuubikut
  • 2 sl sinepit
  • 50 g fetajuustu
  • 100 g riivitud juustu
  • 300 g saia
Serveerimiseks:
  • 100 g peekoni- või singiviile
  • Riivitud juustu

Koori, puhasta ja tükelda aedviljad. Lase vesi keema, lisa puljongikuubikud ning porgandi-, kartuli- ja kõrvitsakuubikud. Keeda seni kuni kõik on ilusti pehme. Seejärel püreesta korralikult saumikseriga. Kuumuta segu madalal kuumusel, segades samal ajal sisse sinepi, murendatud feta ja riivitud juustu. Lõika sai väiksematkes tükkideks ja lisa supile. Lase supil madalal kuumusel podiseda ca 5 minutit.
Samal ajal lõika peekoni- või singiviilud ribadeks ning prae pannil krõbedaks. Pane supp kaussidesse, raputa üle riivitud juustuga ning aseta peale krõbedad peekoni- või singiribad.


Allikas: Kokkama Ragnega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar