Kuuele
- 700 g kõrvitsa viljaliha
- 3 keskmise suurusega porgandit
- 2 kartulit
- 1 sibul
- 5-6 dl kanapuljongit
- 150 g suitsujuustu
- Maitseks lusikaotsaga kaneeli
- 1-2 sl sidruni mahla
- Soola, pipart
- Oliiviõli
Koori ja tükelda porgandid, sibul ja kartulid. Lõika kõrvitsa viljaliha kuubikuteks. Kuumuta paksupõhjalises potis veidi oliiviõli ning pruunista köögivilju 4-5 minutit. Vala peale puljong ning hauta tasasle tulel köögiviljad pehmeks.
Tõsta pott tulelt ning lisa supikogule riivitud või tükeldatud suitsujuust. Püreesta supp saumiksri või köögikombainiga.
*Osa juustu võib peale püreestamist suppi lisada või serveerimiseks kasutada.
Viimistle maitse kaneeli, sidrni mahla, soola ja pipraga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar