neljapäev, 28. oktoober 2010

Kartuli-kõrvitsavorm kanaga



  • 6-8 kartulit
  • 400 g kõrvitsat (kooritud, puhastatud)
  • 1 sibul
  • 2 dl kohvikoort
  • 2 kanafileed
  • 2-3 spl toiduõli
  • 1 tl paprikapulbrit
  • 2-3 tomatit
  • 0,5 tl suhkrut
  • Soola

Lõika kanafileed väiksemateks tükkideks ja prae kuumal pannil õlis kergelt üle. Praadimise lõpupoole lisa kana juurde hakitud sibul. Prae. Riivi kõrvits jämeda riiviga ning lisa pannile kanaliha ja sibula juurde. Vala peale ka kohvikoor ja lase kaane all 6-8 minutit haududa. Maitsesta suhkru, soola ja paprikapulbriga.
Koori kartulid, lõika sektoriteks ja pane toiduõliga pintseldatud ahjuvormi. Riputa kartulite vahele ka soola. Kalla kana-kõrvitsasegu kartulitele. Lõika tomatid viiludeks ja laota kõige pealmiseks kihiks.
Küpseta ahjus 200 kraadi juures 35-40 minutit või kuni kartulid on pehmed. Serveeri kuumalt!


Allikas: Naisteleht

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar