pühapäev, 24. oktoober 2010

Kõrvitsapada hakklihaga



Kartuli-kõrvitsa-hakklihahautis, millele kaaslaseks koorene kaste. Lihtne ja maitsev toit.

  • 300 g kõrvitsat
  • 300 g hakkliha
  • 2-3 spl toiduõli
  • 1 kollane paprika
  • 3-4 kartulit
  • 4-5 dl vett
  • 100 g sulatatud juustu
  • 1 sibul
  • Soola
  • Musta pipart

Prae hakkliha õlise poti põhjas kergelt läbi. Küpsemise lõpupoole lisa hakitud sibul ja kuumuta, kuni sibul on kergelt klaasjas. Lõika kõrvits ja kartul väiksemateks kuubikuteks ning lisa hakklihale. Kalla juurde nii palju vett, et kõik koostisained saaksid kaetud. Keera kuumus madalamaks ning lase 15-20 minutit haududa. Lisa paprikakuubikud ja sulatatud juust. Lase veel madalal kuumusel 10-12 minutit podiseda. Maitsesta soola ja musta pipraga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar