laupäev, 5. juuni 2010

Muna-singi panniroog



  • 4 muna
  • 125 g sinki
  • 125 g riivitud juustu
  • Soola, pipart
  • Kartulimaitseainet
  • 1 sl hakitud värsket maitserohelist
  • 2 suurt kartulit
  • Õli praadimiseks
Koori ja riivi kartulad peenelt. Kuumuta pannil õli, lisa kartul ja suru ühtlaseks, maitsesta. Prae 10 minutit, kuni kartul on pehme. Suru lusikaga kartulitesse 4 õnarust, löö igasse auku muna. Lõika neljaks tükiks. Prae, kuni munavalged on hüübinud ning pööra siis ümber ja prae ka teiselt poolt, maitsesta soola, pipra ja maitserohelisega. Lõika sink ribadeks, riputa koos riivitud juustuga pannil olevale roale. Kuumuta, kuni juust on sulanud. Tõsta ettevaatlikult taldrikutele ning serveeri kohe.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar