- 4 kanafileed
- 2 muna
- 1-2 dl nisujahu
- Soola
- 1 tl karrit
- 200-300 g seeni (nt šampinjone)
- 2 lehtselleri vart
- 1-2 sibulat või 10 cm pikkune jupp porrulauku
- 100 g juustu
- Musta pipart
- Toiduõli
Klopi munad lahti, lisa pool teelusikatäit soola. Puista nisujahu taldrikule. Tõsta vasardatud kanafileed kõigepealt jahusse ja pööra, siis kasta munasse ning prae pannil ühekaupa. Pärast ahjus küpseb liha täiesti läbi. Aseta praetud kanafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta peale seene-sibulasegu ning aja ühtlaselt laiali. Mida rohkem seenesegu, seda maitsvam roog. Kata kanafileed juustuga (sobib nii riivitud kui ka viilutatud juust). Pane ahju umbes 10-15 minutiks küpsema.
Allikas: Naistelehe Nipiraamat (NR 15 ; MAI 2009)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar