neljapäev, 29. august 2013

Panniroog suvikõrvitsa, sinihallitusjuustu ja sibulaga


Lihtne ent väga maitsev koorene ja kreemjas panniroog, milles rohkelt sibulat ja suvikõrvitsat. 
  • 800 g suvikõrvitsat
  • 3 suurt sibulat
  • 2 sl õli
  • 2,5 dl 10% rõõska koort
  • 4 sl toorjuustu või sulatatud juustu
  • 50 g sinihallitusjuustu
  • soola
  • pipart
Lõika sibulad ratasteks ja hauta 4-5 minutit õlis. Lõika suvikõrvits meeldiva suurusega tükkideks, lisa pannile ja hauta 5-6 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Lisa kohvikoor, toor- ja sinihallitusjuust ning sega, kuni juustud on kastmeks sulanud. Maitsesta soola ja pipraga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar