- 100 g kaerakliisid
- 250 g täisterakaerahelbeid
- 25 g võid
- 1 dl mett või karamellimaitselist siirupit
- näpuotsatäis soola
- 100 g banaanilaaste
- 50 g kookoshelbeid
- 75 g päevalilleseemneid
- 100 g tumedat šokolaadi
- 100 g iiriskomme
- 1-2 sl kohvikoort
Sulata kuumaveevannil tume šokolaad (soovi korral lisa ka 1 sl kohvikoort). Vala väiksesse fooliumiga vooderdatud vormi. Tõsta külma. Sulata iirised 1 sl kohvikoorega ning vala šokolaadi peale. Tõsta sügavkülma (siis on seda hiljem lihtsam lõigata).
Sega kausis kaerakliid, täisterakaerahelbed, kookoshelbed ja päevalilleseemned. Sulata või ning maitsesta siirupi ja soolaga. Sega või-siirupisegu kuivainetega, laota ühtlase kihina suurele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus umbes 15 minutit või kuni müsli on kuldpruun. Lase jahtuda. Lõika šokolaadi-iirisemaius väikesteks tükkideks, haki banaanilaastud ning sega need jahtunud müsli hulka.
Serveeri piima või jogurtiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar