esmaspäev, 19. august 2013

Kodujuustu-heeringakaste


Enne veel kui suvi läbi saab postitan siia ühe väga maitsva ja lihtsa külma kastme retsepti. Külm kodujuustu-heeringakaste koos kuumade ja värskete keedetud katulitega maitseb lihtsalt oivaliselt ning on suvel värske kartuli hooajal lihtsalt kohustuslik :) Kaste valmib ilma suurema vaevata ning ei nõua palju aega - samal ajal kui kartulid keevad jõuad kastme kokku segada. Samuti pääsed kuumal suvepäeval palava pliidi ääres seismisest.


  • 2 heeringafileed
  • 2 keedetud muna
  • 200 g kodujuustu
  • 400 g hapukoort
  • 2 vart rohelist sibulat
  • soola, sidrunipipart
Haki heeringafileed ja keedetud munad peeneks. Sega kodujuustu ja hapukoorega. Tükelda roheline sibul ja lisa kastmesse. Maitsesta soola ja sidrunipipraga. Lase enne serveerimist maitsetel umbes 10 minutit seguneda. Serveeri keedetud värskete kartulitega.

Allikas: Naisteleht


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar