kolmapäev, 25. jaanuar 2012

Šokolaadi-piparkoogiparfee


Väga maitsev šokolaadimaitseline parfee, mis on eriti hea, kui lasta sellel enne söömist veidi pehmeneda. Parfee valmistamiseks kasutasin ümmargust silikoonist keeksivormi.


  • 150 g piimašokolaadi
  • 100 g piparkooke
  • 0,5 dl suhkrut
  • 3 munakollast
  • 1 tl kaneeli
  • 3 dl 35% rõõska koort
  • 1,5 dl paksemat hapukoort
Kaunistuseks:
  • Purustatud piparkooke
  • Marju
Sulata šokolaad. Vahusta suhkur ja munakollased heledaks vahuks, lisa kaneel ja peenestatud piparkoogid. Sega sulanud šokolaadi hulka. Vahusta rõõsk koor, lisa hapukoor. Sega ettevaatlikult šokolaadivahu hulka. Kalla segu toidukilega vooderdatud vormi ja pane järgmise päevani sügavkülma. Serveeri marjadega, peale puista piparkoogipuru.

Allikas: Nami-nami



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar