pühapäev, 29. jaanuar 2012

Kollane viinerikaste


  • 1 sibul
  • 300-400 g viinereid
  • 1 sl õli
  • 3 dl piima
  • 150 g sulatatud juustu
  • 2 sl tomatipüreed
  • 0,5 tl kurkumit
  • Soola
  • Pipart

Haki sibul ja viiluta viinerid. Prae paar minutit õlis, nii et viinerid pruunistuvad kergelt. Sega hulka tomatipüree. Mõõda kastrulisse piim ja kuumuta keemiseni. Lisa kurkum ja väikeste portsjonitena sulatatud juust. Sega iga kord pärast juustu panekut selle sulamiseni, alles siis lisa uus kogus. Kuumuta keemiseni ja pane juurde viineri-sibulasegu, maitsesta soola-pipraga. Kuumuta kaste veel kord läbi. Serveeri keedetud kartulite või kartulipüreega.

Allikas: "Nutika perenaise kokaraamat"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar