esmaspäev, 14. märts 2011

Peedi-tatrahautis




Kuuele-kaheksale
  • 2 dl tatratangu
  • 500 g keedetud peeti
  • 400 g hakkliha
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 400 g hapukoort
  • 1 tl kuivatatud tüümiani
  • Soola
  • Musta pipart
  • Hakklihamaitseainet
  • Võid vormi määrimiseks

Pane pestud tatratangud soolaga maitsestatud vette, keeda 10-15 minutit. Koori ja riivi samal ajal keedetud peedid ning pruunista hakkliha pannil, maitsesta hakklihamaitseainega. Peenesta sibul ja küüslauk, lisa pannile hakkliha juurde ning kuumuta läbi. Nõruta tatratangud. Sega kõik roa ained suures kausis, maitsesta tüümiani, soola ja pipraga. Tõsta võitatud ahjuvormi ning küpseta 200 kraadises ahjus 45-50 minutit.

Allikas: "Nutika perenaise kokaraamat" - Lia Virkus, Pille Enden

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar