esmaspäev, 7. märts 2011

Ameerika mustika-hapupiimapannkoogid








Umbes 30 lusikapannkooki
  • 5 dl hapupiima või keefiri
  • 5 dl nisujahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • Veidi soola
  • 0,5 dl toiduõli
  • 1 muna
  • 6 sl suhkrut
  • 2 dl külmutatud mustikaid
Serveerimiseks:
  • Vahtrasiirupit või mett

Mõõda kaussi hapupiim, jahu, küpsetuspulber, sool, muna, õli ja suhkur ning vispelda ühtlaseks tainaks. Kõige lõpuks lisa taignale ettevaatlikult külmutatud mustikad (et tainas ei värvuks mustaks). Sega tainast nii vähe kui võimalik. Küpseta väikesed paksud pannkoogid ja serveeri vahtrasiirupi või meega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar