laupäev, 26. märts 2011

Juustused pelmeenid külma kastmega




  • 1 pakk (400 g) pelmeene
  • Vett
  • 100 g riivitud juustu
Kaste:
  • 100 g majoneesi
  • 100 g hapukoort
  • 1 küüs küüslauku
  • Sooola
Kaunistuseks:
  • Maitserohelist

Pane pelmeenid ühtlase kihina keskmise suurusega ahjunõusse. Kalla juurde veidi vett ja puista üle riivitud juustuga. Küpseta kaane või fooliumi all 175 kraadises ahjus 15 minutit. Siis eemalda kaas/foolium ja küpseta veel 10 minutit.
Kastme jaoks sega hapukoor, majonees, purustatud küüslauk ja veidi soola.
Serveeri kuumi pelmeene külma kastmega, kaunista maitserohelisega.

Allikas: Nami-nami

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar