esmaspäev, 7. oktoober 2013

Parmesani-suvikõrvitsapirukas


  • 500 g pärmilehttainast
  • 400-500 g suvikõrvitsat
  • 2 küüslauguküünt
  • 150 g maitsestamata toorjuustu
  • 100 g riivitud Parmesani
  • oliiviõli
  • soola
  • musta pipart
Lõika suvikõrvits õhukesteks viiludeks. Pane viilud kaussi, lisa hakitud küüslauk ning sorts oliiviõli,maitsesta soola-pipraga. Sega õrnalt läbi ja lase kümmekond minutit seista.
Rulli tainas õhemaks ja tõsta ahjuplaadile. Tee taina servadele noaga umbes 1-1,5 cm kaugusele servast kerged sisselõiked.
Sega toorjuust umbes poole riivitud Parmesaniga ning määri juustusegu ühtlaselt tainale sisselõikest sissepoole. Laota suvikõrvitsaviilud juustuseguga kaetud tainaosale nii, et need oleksid kenasti kohakuti. Küpseta 200kraadises ahjus 15 minutit. Siis puista peale ülejäänud riivitud Parmesan ja küpseta veel 10-15 minutit.

Allikas: Nami-nami


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar