pühapäev, 20. oktoober 2013

Leiva-panniroog suitsukana ja mozzarellaga


Lihtsalt ja kiirelt valmiv panniroog leivast, munavalgetest, suitsukanast ja mozzarellast maitseb tõeliselt hästi. Suitsukana asemel võib proovida ka näiteks suitsusinki või eelmisest päevast üle jäänud ahjukana, samuti võib proovida seda pannirooga valmistada ka erinevate juustudega. 


  • 3 viilu leiba
  • 2 sl võid
  • soola
  • 4 munavalget
  • 100 g suitsukana (liha kogus)
  • 65 g mozzarella-kirsse
Lõika leivaviilud kuubikuteks ja pruunista pannil võis. Lisa hakitud suitsukana. Maitsesta munavalged soolaga, vala leivakuubikutele ja kuumuta segades, kuni muna on hüübinud. Lisa neljaks lõigatud mozzarella-kirsid, lase sulada ning kummuta roog taldrikutele. Serveeri värske salatiga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar