Kerge vaevaga saab valmistada ühe imehea juustuse köögivilja-tatrasupi, milles veidi tunda ka suitsujuustu mekki. Serveerimiseks sobivad hästi krõbedad juustuga leivakuubikud ning kaussi tõstetud supile puista peale veel ka lisaports riivitud suitsujuustu.
Neljale kuni viiele
- 1,2 l vett
- 1 dl tatart
- 400 g külmutatud köögiviljasegu (nt Maahärra "Kiirpada")
- 200 g sulatatud juustu
- 100 g suitsujuustu
- soola
- 4 viilu leiba
- võid
- (suitsu)juustu
Määri leivaviilud mõlemalt poolt võiga, lõika kuubikuteks.Prae pannil krõbedaks, puista peale riivitud tavalist või suitsujuustu, lase sulada.
Serveeri suppi juustu-leivakuubikutega, peale puista peenelt riivitud suitsujuustu.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar