laupäev, 4. mai 2013

Pudingutiramisu





  • 350-400 g "Lady Fingersi" biskviitküpsiseid
  • 250 g toorjuustu
  • 500 g Tere vanillipudingut
  • 0,5 dl tuhksuhkrut
Immutamiseks:
  • 5 dl kanget kohvi
  • 1 dl Amaretto likööri
Peale puistamiseks:
  • 1 sl kakaopulbrit



Sega omavahel toorjuust, puding ja tuhksuhkur. Sega ka kohv ja liköör. 
Kasta küpsised ükshaaval kohvi-likööri segusse ja aseta serveerimisalusele esimene kiht küpsiseid. Määri peale toorjuustu-pudingikreemi. Tee nii veel kaks kuni kolm kihti. Lase tordil imbuda ja maitsestuda külmkapis vähemalt 5 tundi kuni üle öö. Mida kauem, seda parem tulemus jääb. Enne serveerimist puista üle kakaoga.

Allikas: Tere retseptileht


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar