- 350-400 g "Lady Fingersi" biskviitküpsiseid
- 250 g toorjuustu
- 500 g Tere vanillipudingut
- 0,5 dl tuhksuhkrut
- 5 dl kanget kohvi
- 1 dl Amaretto likööri
- 1 sl kakaopulbrit
Sega omavahel toorjuust, puding ja tuhksuhkur. Sega ka kohv ja liköör.
Kasta küpsised ükshaaval kohvi-likööri segusse ja aseta serveerimisalusele esimene kiht küpsiseid. Määri peale toorjuustu-pudingikreemi. Tee nii veel kaks kuni kolm kihti. Lase tordil imbuda ja maitsestuda külmkapis vähemalt 5 tundi kuni üle öö. Mida kauem, seda parem tulemus jääb. Enne serveerimist puista üle kakaoga.
Allikas: Tere retseptileht
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar