laupäev, 18. mai 2013

Mustika-šokolaadi brownies


Seekordne brownie on rikastatud mahlaste mustikate ja krõmpsuvate mandlitega. Eriti maitsev külmalt koos klaasikese piima või jäätisega. Brownie puhul on tähtis jälgida, et seda üle ei küpsetaks.


  • 75 g võid
  • 80 g tumedat šokolaadi (vähemalt 70% kakaosisaldusega)
  • 2 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 1,5 dl nisujahu
  • 80 g mandleid (või pähkleid)
  • 50 g hakitud tumedat šokolaadi
  • 1 dl mustikaid
Sulata või ja 80 g šokolaadi, sega ühtlaseks ja jäta jahtuma. Vahusta munad suhkruga ja nirista hulka veidi jahtunud või-šokolaadi segu. Haki mandlid, sega jahu ja riivitud šokolaadiga ning lisa ülejäänud taignale. Kõige lõpus sega ettevaatlikult juurde mustikad. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud kandilisse küpsetusvormi (22 x 22 cm) ja küpseta 150-kraadises ahjus 35-45 minutit. Jahuta ja lõika ruutudeks.

Allikas: Perenaine


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar