reede, 26. aprill 2013

Unelmarull


Kakaoga maitsestatud biskviit on täidetud vaarikamoosi ja võikreemiga. Kõige parem, kui kasutad kodust vaarikamoosi. Unelmarull maitseb eriti hästi koos kohviga. 


  • 4 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 1,5 dl kartulitärklist
  • 2 sl kakaopulbrit
  • 2 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
  • 100 g toasooja võid
  • 2 dl tuhksuhkrut
  • 1 munakollane
  • 2 tl vanillsuhkrut
  • 1/2 purki vaarikamoosi
Vahusta munad suhkruga, sõelu hulka tärklis, kakao ja küpsetuspulber. Sega läbi. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 6-7 minutit. Kummuta põhi suhkruga ülepuistatud teisele küpsetuspaberile, keera koos küpsetuspaberiga rulli ja jäta jahtuma.
Vahusta või suhkrutega, lisa munakollane ja vahusta ühtlaseks seguks. 
Keera biskviit rullist lahti, määri peale võikreem ja seejärel vaarikamoos. Keera küpsetuspaberi abil rulli ning hoia serveerimiseni külmas.

*Järgmine kord immutaksin biskviiti kohvi või piimaga, et rull tuleks mahlasem.

Allikas: Selveri retseptileht



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar