Toitev ja juustune kanatort, millele ananass lisab mahlasust. Maitsev nii soojalt kui ka jahtunult.
- 12 nahata ja kondita kanakintsu
- 400 g juustu
- 250 g šampinjone
- 1 sibul
- 5 lõiku konserveeritud ananassi
- 100 g majoneesi
- Kanamaitseainet
- 3 küünt küüslauku
- Tilli, peterselli
- Soola, pipart
Prae toiduõlis hakitud seened ja sibul poolenisti valmis. Riivi juust, lõika ananassid väikesteks tükkideks.
Võta ümmargune küpsetusvorm ja aseta sellele küpsetuspaber. Jaga kanasegu kaheks osaks. Laota esimene osa vormi põhja, selle peale tõsta seened, sibul ja ananass ning pool riivitud juustust. Lisa järgmine kiht kana. Pane 50-60 minutiks 180-200 kraadisesse ahju. 10 minutit enne valmimist puista peale ülejäänud juust. Lase tordil natuke jahtuda ja puista üle peterselli ja tilliga.
Allikas: Selveri retseptikalender 2013
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar