kolmapäev, 24. aprill 2013

Räimepihvid juustuga


Räimepihvid on mõnus vaheldus tavapärastele paneeritud-praetud räimedele. Nende valmistamine on ääretult lihtne, tuleb lihtsalt räimefileed kasta korraks jahusse, suitsujuustu- ja sibulaviilud vahele ning ahju, ei mingit pliidi ääres seismist. Aga muidugi saab neid ka pannil küpsetada. Maitsevad hästi nii soojalt kui ka jahtunult.


  • 500 g räimefileesid (või 750 g räimi)
  • Soola
  • Musta pipart
  • 1 dl kama- või rukkijahu
Täidis:
  • 250 g suitsujuustu
  • Hakitud tilli
  • 1 sibul
  • 3-4 sl võid
Maitsesta räimefileed soola ja pipraga. Kasta nahapool jahusse. Aseta pooled fileedest lauale nii, et nahk jääks alla. Lõika juust viiludeks. Siis jaga juust, till ning kooritud ja õhukesteks viiludeks lõigatud sibul kaladele. Tõsta peale teine osa fileedest, nahapool peal. Seejärel pane fileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale sulatatud võid. Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit (või prae pannil õlis kummaltki poolt helepruuniks).

Allikas: Toit ja Trend



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar