- 125 g võid
- 100 g tumedat šokolaadi
- 3 muna
- 200 g suhkrut
- 150 g jahu
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- 3 sl kakaopulbrit (magustamata)
- 300 g pirne
- 300 g kohupiimapastat
- 120 g šokolaadikreemi (Nutella või Nussa)
- 75 g maapähklivõid
- 65 g võid, sulatatuna
- 3 sl kakaopulbrit (magustamata)
- 3 sl suhkrut
- 2 sl hapukoort (20%)
- Veidi kohvi
Sega omavahel täidise ained.
Lõika kook keskelt pooleks (kõige lihtsam on teha kook niidi abil pooleks). Immuta põhja kergelt kohviga ning määri peale täidis. Kata pealmise koogipoolega ning pane kook koos vormiga jahedasse seisma.
Valmista kate: sega kokku sulatatud või, kakao, suhkur ja hapukoor. Kuumuta segu madalal kuumusel kuni see tumeneb. Vala koogi peale ning jäta külmkappi paariks tunniks või veel parem üleööks maitsestuma.
Allikas: Kokkama Ragnega
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar