laupäev, 27. oktoober 2012

Kiire õunakook karamellise toorjuustukreemiga


Ääretult lihtne õunakook karamellise toorjuustukreemi ja kakaotordipulbriga. Teinekord vähendaksin õunte kogust või paneksin toorjuustukreemi rohkem, et oleks karamelli maitset rohkem tunda.

                                             


  • 1 pk Erika kakaotordipulbrit
  • 200 g võid
  • 1 kg õunu (puhastamata kogus)
  • 300 g Farmi karamelliga toorjuustukreemi
  • 0,5 tl kaneeli
Kata küpsetuspaberiga kandiline (20x29 cm) või ümmargune (läbimõõt 24 cm) koogivorm ning raputa selle põhjale pool tordipulbri kogusest. Selle peale laota õhukesed võiviilud (100 g). Puhasta, koori ja tükelda õunad väiksemaks ning pane vormi. Sulata toorjuustukreem vesivannil pehmeks ning vala õuntele, raputa peale kaneel. Seejärel pane peale ülejäänud tordipulber, mille peale laota ülejäänud võitükid. Küpseta 175 kraadi juures 45-50 minutit.
Lase jahtuda vähemalt 30 minutit ning asu aga sööma, kõrvale joo külma piima.

Allikas: Kokkama Ragnega


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar