- 400 g külmutatud broilerisüdameid
- 2 sl õli
- 1 sibul
- 3 porgandit
- 1-2 sl nisujahu
- 3 dl vett või puljongit
- 1 dl tomatikastet või -salsat
- 2 sl hapukoort
- Hakitud rohelist sibulat, peterselli ja/või tilli
- Soola
- Pipart
Pese sulanud südamed jooksva vee all, patsuta köögipaberiga kuivaks. Lõika pooleks ja pruunista õlis. Lisa hakitud sibul ja õhukeselt viilutatud porgandid, kuumuta mõni minut. Maitsesta soola ja pipraga. Puista peale jahu ja kuumuta segades. Lisa keev vesi või puljong ja tomatikaste või salsa; hauta kuni porgandid on pehmed. Vajadusel lisa vahepeal vett. Sega hulka hapukoor ja kuumuta veel kord läbi, puista peale hakitud maitserohelist.
Serveeri keedetud kartulite, riisi või tatraga.
Allikas: "Nutika perenaise kokaraamat" - Lia Virkus, Pille Enden
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar