reede, 16. detsember 2011

Fetasalat, mitte päris klassikaline


Lihtne ja kiire hapuka sidrunimeki ja soolaste fatakuubikutega salat. Värvilisust lisavad vitamiinidest ja tervislikkusest pakatavad tomatid ja jääsalat. Ja kõigele lisaks leiab salatist ka krõbedaid saiakuubkuid.


  • 200 g fetajuustu
  • 2 tomatit
  • pool pead jääsalatit
  • 4 viilu röstsaia
Kaste:
  • 1 dl oliiviõli
  • poole sidruni mahl
  • 1 tl sinepit
  • 1 tl mett ( või 0,5 tl suhkrut )
  • (1 purustatud küüslauguküüs)
Rebi salat tükkideks. Ära lõika noaga, sest siis kaotab salat kiiresti oma kohevuse ja muutub tumedaks. Lõika tomat tükkideks ja juust kuubikuteks. Rösti saiaviilud. Kui sul rösterit pole, lõika sai kuubikuteks ja prae pannil krõbedaks. Pane kasteained purki, keera kaas peale ja loksuta korralikult läbi. Kalla kaste salatile, sega kergelt läbi ja serveeri kohe.

Allikas: "Tudengitoidud" - Raili Mikk


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar