Trühvlid, millesse on peidetud nii vürtsikaid piparkooke kui ka krõmpsuvaid pähkleid ja küllaga šokolaadi - nii tumedat kui ka valget. Enne serveerimist peaksid need trühvlid kindlasti mõned tunnid toasoojas seisma, et need pehmeneksid (külmkapikülmana on nad liiga kõvad).
Sobivad hästi ka kinkikotti pistmiseks.
- 100 g valget šokolaadi
- 50 g piparkooke
- 50 g metspähkleid
- 100 g tumedat šokolaadi
- Piparkoogipuru
Katte jaoks sulatada tume šokolaad vesivannil ja kasta pallikesed šokolaadi sisse. Seejärel veeretada trühvleid veel piparkoogipurus. Panna külmkappi tahenema. Enne serveerimist lasta trühvlitel mõned tunnid toasoojas seista.
Allikas: Kokkamine
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar