Vaata ka nami-nami kooskokkamist.
- 1 biskviit
- 400 g kohupiimapastat
- 4 dl vahukoort
- 1 dl suhkrut
- 2 tl vanillsuhkrut
- 1 purk (680 g) kirsikompotti
Lõika biskviit kolmeks. Esimesest kihist lõika välja kausi põhja suurune ring ja tõsta kaussi. Nõruta kirsid. Kompotivedelikku kasuta biskviidi immutamiseks. Immuta põhi, tõsta kolmandik kirssidest põhjale ja kata kolmandikuga kohupiimakreemist. Tõsta peale teine biskviidikiht (vajadusel lõika äärest väiksemaks), immuta ning tõsta peale teine kolmandik kirssidest ja kohupiimakreemist. Kata kolmanda biskviidiga (lõika ka see sobilikku suurusesse), immuta ja kata viimase kolmandikuga kohupiimakreemist. Kata kauss toidukilega ja hoia paar tundi kuni üle öö jahedas. Kaunista vahetult enne serveerimist ülejäänud kirssidega.
Allikas: "Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat"
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar