laupäev, 30. märts 2013

Juustuga paneeritud kalafilee


Juustuga paneeritud kala maitseb imehästi ning küpseb pannil kaunilt kuldpruuniks ja mõnusalt krõbedaks. Meeldiv vaheldus tavapärasele jahus-riivsaias paneeritud kalale. 


  • 600-700 g kalafileed
  • 0,75 dl jahu
  • Jahvatatud pipart
  • 1 suur muna
  • 200 g riivitud juustu
  • 0,5 dl õli
  • Soola
  • Kalamaitseainet



Tõsta jahu lamedapõhjalisse kaussi ja sega hulka pipart ja soola. Klopi muna teises kausis, riivjuust aseta kolmandale. Lõika fileed parajateks tükkideks, maitsesta kalamaitseainega. Veereta neid jahus, siis munas ja seejärel juustus. Prae pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri kohe.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar