reede, 22. märts 2013

Hästi lihtne mandli-fudge


Tõeliselt lihtne maiuspala magusasõpradele - krõmpsuvad mandlitükid mandlimaitselises šokolaadis. Fudge sobib hästi tassikese kohviga nautimiseks või sõbrale kingituseks.
Kasutasin kohvikondenspiima ning tiramisumaitselisi mandleid (Kalev).


  • 350 g piimašokolaadi
  • 200 g suhkruga kondenspiima
  • 2 dl tükeldatud mandleid
  • 1 tl mandliekstrakti
Vala kondenspiim ja tükeldatud šokolaad kaussi ning sulata pidevalt puulusikaga segades veevannil. Eemalda tulelt, lisa tükeldatud mandlid ja mandliekstrakt ning vala 15 x 20 cm suurusesse fooliumiga vooderdatud vormi. Pista külmkappi ja lase vähemalt 1 tund taheneda. Tõsta fudge vormist, eemalda foolium ja lõika 2 x 2 cm ruutudeks. Säilita jahedas.

Allikas: Oma Maitse ( detsember 2012)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar