Kreemjas juustukook krõmpsuvate metspähklite ja šokolaadise toorjuustukihiga. Piparkookidest põhja tõttu sobib eriti hästi just talvisel ajal maiustamiseks.
Põhi:
- 150 g piparkooke
- 50 g võid
- 175 g Philadelphia Milka toorjuustu
- 25 g röstitud metspähkleid
- 400 g toorjuustu
- 125 g hapukoort
- 2 muna
- 1 dl suhkrut
- 2 tl vaniljesuhkrut
- Šokolaadi
Purusta piparkoogid ja sega sulatatud võiga. Suru piparkoogipuru küpsetuspaberiga kaetud 20 cm läbimõõduga koogivormi põhja.
Tükelda röstitud metspähklid ning sega toasooja Milka toorjuustuga. Määri segu põhjale.
Sega toasoe toorjuust, munad, suhkur, hapukoor ja vaniljesuhkur ühtlaseks massiks ning vala vormi.
Kuumuta ahi 175 kraadini, küpseta kooki umbes 45 minutit. Jäta kook ahju umbes 1 tunniks tahenema ning aseta jahutnud kook 5 tunniks kuni üleööks külmkappi.
Kaunista šokolaadilaastudega.
Allikas: Toidujutud
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar