kolmapäev, 13. veebruar 2013

Suitsulõhe-koorekaste


Lihtne suitsulõhe-koorekaste maitseb hästi koos keedetud makaronidega, muutes kiire argiroa erilisemaks . Lisaks suitsulõhetükikestele, millega pole siin koonerdatud, on kastmes ka rohkelt värsket tilli, mis sobib kalatoitudesse suurepäraselt.


Neljale
  • 150 g külmsuitsulõhet
  • 1 sibul
  • 1 sl nisujahu
  • 2 dl vett
  • 1 dl 10% rõõska koort
  • 1 dl hakitud värsket tilli
Serveerimiseks:
  • Keedetud makarone või spagette
Tükelda lõhe ja haki sibul. Kuumuta potis, kuni sibul veidi pehmeneb. Sega jahu külma veega ühtlaseks, lisa potti. Lisa rõõsk koor ja kuumuta segades, kuni kaste pakseneb. Lase paar minutit tasasel tulel podiseda. Lisa hakitud till ja vajadusel ka soola. Serveeri keedetud makaronide või spagettidega.

Allikas: Nami-nami

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar