Mulle maitses see kõige rohkem siis kui külmutatud koogitükk oli juba hästi pehmeks sulanud.
Põhi:
- 250 g Digestive'i küpsiseid
- 125 g võid
- Pisut riivitud šokolaadi
- 500 g toorjuustu
- 200 g vahukoort
- 1 dl suhkrut
- 500 g poolsulanud vanillijäätist
- 2 dl Baileyse likööri
- 0,5 dl külma kanget kohvi
- Soovi korral 200 g toasooja šokolaadiga toorjuustu
- Granaatõunaseemneid või hakitud šokolaadi
Mikserda täidise tarvis toasoe toorjuust vahuseks. Lisa koor ja suhkur ning mikserda edasi, kuni saad ühtlase kreemja vahu. Tõsta jäätis suurde kaussi. Lisa jäätisele toorjuustuvaht, liköör ja kohv, sega ühtlaseks. Laota täidis vormi põhja peale. Tõsta kook sügavkülma ja lase seal seista vähemalt 3 tundi.
20 minutit enne serveerimist võta kook toatemperatuurile. Kata soovi korral kergelt vahustatud toasooja toorjuustuga. Kaunista granaatõunaseemnete või hakitud šokolaadiga.
Allikas: "Võrratud koogid"
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar